A partir d’ara, Wos és l’únic punt d’accés i gestió dels perfils creats en Publons.

Amb Web of Science Researcher profile, l’investigador pot realitzar el seguiment de les seues publicacions i les mètriques de cites, controlar el seus treball com a editor o les seues revisions d’experts per a revistes, conferències i patrocinadors, i tot des d’un únic lloc. Web of Science Researcher profile és fàcil de mantindre, es pot exportar per a usar com a evidència dels resultats de les investigacions en diverses aplicacions i proporciona informació valuosa sobre l’historial de publicacions i ressenyes. .

Què haig de fer si tenia un compte antic a Publons?

Res! Si tenies un perfil públic a Publons, només has d’accedir a la Wos mitjançant les dades de registre de Publons o la Wos per a gestionar el teu perfil d’investigador.

Què faig per obtenir un nou Web of Science Researcher profile?

Crea’t un compte a la Wos. El teu compte et dona accés per a crear i administrar el teu perfil d’autor, però també té beneficis addicionals si la teua institució té una subscripció a la Web of Science.

Tindre un compte en Wos et permet guardar els resultats de la cerca, establir alertes per correu electrònic, crear una pàgina d’inici personalitzada de Web of Science, utilitzar EndNote en línia i més.

Quins beneficis tinc amb el nou Web of Science Researcher profile?

  • Les mètriques de citacions de Web of Science s’actualitzen automàticament
  • Permet la vinculació amb l’identificador ORCID
  • El nou Web of Science Researcher profile es pot exportar com a CV, donant lloc a un registre imprimible que es pot presentar en les sol·licituds de treball, finançament, promoció, etc.

El nou Web of Science Researcher profile està dividit en quatre apartats:

  1. Fitxa de perfil (Profile card): Hi trobarem el nom, la foto, les diferents variants del nom (Published names), organització (u organitzacions) a les que pertany l’investigador, assoliments (Badges), el WoS ResearcherID, premis, altres identificadors…
  2. Panel de mètriques (Metrics panel): dona informació sobre les mètriques de les treballs de l’autor, de la revisió d’experts, l’impacte de l’autor i la seua posició, etc.
  3. Registres de publicació (Publication records): títol, autor, revista, data de publicació, indexació i cites en la WoS.
  4. Registres de revisió d’experts (Peer review records)

Per a qui és essencial tenir un perfil en Web of Science Researcher profile?

  • En general, per a tots els investigadors que tinguen producció científica en la WoS.
  • En especial, per als investigadors de Ciències, Enginyeries, Ciències de la Salut i Psicologia.

Per a una informació més detallada sobre la creació i manteniment del nou WoS Researcher profile, pots consultar la guia de la biblioteca:

https://uv-es.libguides.com/webofscience/wosresearcherprofile

També pots consultar les següents pàgines web (en anglés):

http://webofscience.help.clarivate.com/en-us/Content/wos-researcher-profile.html

https://fileshare.clarivate.com/training/wosg/researcher-profiles/#/