Des d’abril de 2019 ResearcherID ha deixat d’existir. Tots els perfils públics de www.researcherid.com s’han migrat automàticament a Publons, plataforma social i gratuïta que forma part de Web of Science, de Clarivate Analytics. ResearcherID passa a dir-se Web of Science ResearcherID i s’integra a Publons com un número identificatiu per a cada autor que permet identificar-lo tant a Web of Science com a Publons. Aquest identificador és el que et permet crear el teu perfil d’autor i calcular les mètriques derivades de la teva producció: citacions, Índex H, etc.

Què haig de fer si tenia un compte antic a ResearcheID?
Res! Si tenies un perfil públic a www.reseracherid.com, el compte s’ha redirigit automàticament al nou perfil de Publons amb el nom de Web of Science ResearcherID i conserva el mateix número.

Què faig per obtenir un nou Web of Science ResearcherID?
Has de crear-te un compte a Publons i importar almenys una publicació indexada a Web of Science, ja que Publons no genera automàticament identificadors. Rebràs un correu electrònic amb un número d’identificador personal el «Web of Science ResearcherID» que et distingirà d’altres investigadors homònims.

Quins beneficis tinc amb el nou perfil a Publons

  • Les mètriques de citacions de Web of Science s’actualitzen automàticament
  • Permet la vinculació amb d’altres perfils com ORCID, Google o Linkedin
  • El perfil de Publons es pot descarregar en PDF
    Consulta les FAQs a Publons

Si el teu nom està a Web of Science amb diferents variants, utilitza la cerca per l’Author Search per desambiguar-lo o contacta amb la teva biblioteca. També pots contactar amb Web of Science mitjançant el seu formulari i especificar els registres a agrupar o separar.

Actualització
Periòdicament verifica que totes les teves publicacions estan recollides sota un únic ResearcherID. Si una referència ja està recentment inclosa al vostre perfil, us avisarà.

Per a qui és essencial tenir un perfil en Publons?

  • En general, per a tots els investigadors que tinguen producció científica en la WoS.
  • En especial, per als investigadors de Ciències, Enginyeries, Ciències de la Salut i Psicologia.

Creació del perfil
      Publons: com crear un perfil