El Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i CRUE Universitats Espanyoles han signat un acord amb l’editorial Springer Nature que permetrà als investigadors de la UV publicar en accés obert els articles acceptats en 2000 revistes híbrides del catàleg d’Springer Nature i Adis, amb l’excepció de les famílies de publicacions Nature Journals, Academic Journals i Palgrave.

L’acord cobreix al 100% les taxes de publicació (APCs) d’articles fins acabar de consumir el nombre d’APC assignades a la UV.

L’acord cobreix el període del 16 de juny de 2021 fins 2024 i contempla, a més, la lectura del contingut publicat per l’editorial en els segells Springer Nature-Adis.

CONDICIONS GENERALS

En tractar-se d’un fons limitat el que té assignat la UV, es finançarà el 100% de l’APC d’acord amb els següents criteris:

  • El corresponding author de l’article per al qual es sol·licita el descompte ha de ser personal de la UV en el moment d’enviar l’article i disposar d’un correu electrònic amb domini @uv.es (o @valencia.edu).
  • L’acord és vàlid per a publicar en revistes híbrides seleccionades (2000 revistes).
  • L’acord no té caràcter retroactiu.

MÉS INFORMACIÓ

  • Tota la informació sobre l’acord i el llistat de títols elegibles ací