La Universitat de València, dins l’acord transformatiu negociat per CRUE i el CSIC,  ha signat per a 2021 un Open Access Agreement amb l’editorial Wiley, que permetrà els investigadors UV publicar en les revistes híbrides de Wiley sense pagament de taxes APC.

L’acord cobreix al 100% les taxes de publicació (APCs) d’articles, fins acabar de consumir la bossa de diners de l’acord.

En vigor per a articles i reviews  fins al 31 de desembre de 2021 (l’acord s’aplica també als articles i reviews en procés de publicació des de l’1 de gener de 2021).

CRUE ha signat un nou acord amb Wiley per al període 2022-2024. Si estàs interessat a publicar en alguna revista de Wiley, contacta amb revistas@uv.es

CONDICIONS GENERALS

En tractar-se d’un fons limitat el que té assignat la UV, es finançarà el 100% de l’APC d’acord amb els següents criteris:

  • El corresponding author de l’article per al qual es sol·licita el descompte ha de ser personal de la UV en el moment d’enviar l’article i disposar d’un correu electrònic amb domini @uv.es (o @valencia.edu).
  • L’acord és vàlid per a publicar en revistes híbrides (1397 revistes).

INSTRUCCIONS PER ALS AUTORS

MÉS INFORMACIÓ