La Universitat de València, dins l’acord transformatiu negociat per CRUE i el CSIC,  va signar per a 2021 un Open Access Agreement amb l’editorial Wiley, que ha permés els investigadors UV publicar en les revistes híbrides de Wiley sense pagament de taxes APC. L’acord cobria al 100% les taxes de publicació (APCs) d’articles, fins acabar de consumir la bossa de diners de l’acord.

Respecte a les revistes Gold per a l´any 2024 l´editorial les ha equiparades, en quant a la gestió del consum d´APCs, a les híbrides. En el moment que     l´autor presente l´article a l´editorial,  la secció de Gestió de Recursos d´Informació rebrà una petició de sol·licitud de finançament i procedirà a comprometre una APC, però no seran realment aprobades fins que conste una data d’acceptació de l’editor. En cas de no acceptació, la APC quedarà alliberada per al consum de qualsevol altre autor.

Si estàs interessat en publicar en alguna revista de Wiley o tens cap dubte, contacta amb revistas@uv.es

CONDICIONS GENERALS

Com que el fons assignat a la UV és limitat, es finançarà el 100% de l’APC d’acord amb els següents criteris:

  • El corresponding author de l’article per al qual es sol·licita el descompte ha de ser personal de la UV en el moment d’enviar l’article, i disposar d’un correu electrònic amb domini @uv.es (o @valencia.edu).
  • L’acord és vàlid per a publicar en revistes híbrides (més de 1300 revistes).

INSTRUCCIONS PER ALS AUTORS

MÉS INFORMACIÓ