ANECA acaba de fer públiques al seu butlletí ANECA al día  les estadístiques generals referides a la resolució de la convocatòria de sexennis. Algunes dades interessants:

  • El camp amb més sol·licituds presentades ha estat el camp 4 de Ciències Biomèdiques (1977). D’aquestes s’han aprovat 1665 sexennis, més d’un 97%.
  • Els camps amb un major percentatge de sexennis concedits han sigut els camps de ciències bàsiques i biomèdiques (1-Matemàtiques, 2-Química, 3-Biologia Cel·lular i Molecular, 4-Ciències Biomèdiques, 5-Ciències de la Naturalesa, 6.1- Tecnologies Mecàniques i de la Producció) , el camp 7 de Ciències Socials, Polítiques, del Comportament i Estudis de Gènere, i el camp 11 de Filosofia, Filologia i Lingüística.
  • En total, s’ha concedit 6918 sexennis a homes i 4986 a dones.

Des de les biblioteques, estem comprovant que alguns Comités han penalitzat les publicacions a determinades revistes, i altres no. Ens agradaria molt rebre el feedback del nostre personal investigador, per poder entendre millor els criteris aplicats als diferents camps i assessorar millor els nostres usuaris.

Podeu escriure-nos a La Biblioteca Respon.