FECYT, juntament amb Clarivate, ha organitzat el I Cicle de formació en línia de la base de dades Web of Science (WoS) que tindrà lloc entre el 7 i el 25 de març de 2022 en horari de matí i amb algunes sessions que es repetiran en horari de vesprada.

És un cicle formatiu articulat en 4 mòduls –15 sessions de 75min. – dirigits a tot tipus d’usuaris que abastaran diferents solucions de la Web of Science sobre:

  • Examinar el panorama de la investigació
  • Publicar en la revista adequada
  • Crear el teu perfil d’investigador
  • Avaluar la producció de les institucions

Les formacions podran seguir-se mitjançant l’eina Webex. Les jornades seran gravades i al cap d’unes setmanes podrà consultar-se el vídeo de la sessió, així com accedir al material de la formació, que estarà disponible en la web de FECYT l’endemà de la celebració de la jornada.

El termini d’inscripció a aquests cursos ja es troba obert. És imprescindible registrar-se amb un email institucional. Les inscripcions amb emails comercials seran automàticament rebutjades. No oblides inscriure’t amb les teues dades personals correctes, ja que seran les dades que apareixeran en el  certificat d’assistència, el qual es genera automàticament una sola vegada i recollirà totes les sessions formatives de l’I Cicle de Formació, a les quals s’ha assistit i participat activament, responent als qüestionaris plantejats durant les sessions.

Una vegada inscrit, rebras un correu de confirmació amb l’enllaç que cal utilitzar per a accedir al curs. Aquest enllaç és únic per a cada usuari. Si no reps aquest mail, consulta la  safata de correu no desitjat o SPAM.