On publicar en accés obert en Ciències Socials

Tant al JCR com a Scopus trobem revistes on publicar en accés obert i moltes altres revistes de subscripció, però que també ens permeten la publicació en obert. El que tenen en comú unes i altres, és que l’autor/a ha d’abonar una quantitat determinada per publicar, el que es coneix com taxa APC. 

A la nostra eina «On publicar: investigadors de Ciències Socials» podreu trobar una relació actualitzada de les revistes de les àrees d’Economia, Ciències Socials i Dret presents a JCR i SJR que no cobren cap taxa per publicar (accedeix amb el teu usuari i contrasenya UV). 

Es tracta de revistes de l’editorial Cambridge University Press amb qui la Universitat de València a subscrit recentment un acord per a publicar en obert sense pagament de taxes.

Esperem ampliar aquest llistat amb les revistes de l’editorial Elsevier tan aviat com tinguem tota la informació sobre l’acord transformatiu signat per la CRUE.

Recordeu també que la UV us ofereix una sèrie d’acords amb certes editorials que faciliten descomptes per publicar en obert.