Nou procés de presentació de sol·licituds a ANECA

El Programa ACADEMIA posa en marxa un nou procés de presentació de sol·licituds en el qual s’elimina el suport físic per a l’enviament a ANECA d’aquestes sol·licituds.

El nou procediment fa obligatori que les persones sol·licitants facen la selecció de mèrits obligatoris, complementaris (i en el cas de les sol·licituds d’acreditació per al cos de Catedràtics d’Universitat també els mèrits específics) i pugen directament a l’aplicació la justificació de tots els mèrits seleccionats. La justificació de la resta de mèrits, així com la documentació justificativa preceptiva haurà d’enviar-se a través del Registre Electrònic Comú. El procediment inclou l’obligatorietat de signar electrònicament les sol·licituds.

Les instruccions per a la presentació de sol·licituds segons el nou procediment es troben en la versió actualitzada de la Guia d’Ajuda del Programa. Pròximament es publicaran en la web d’ANECA unes instruccions detallades del procediment de presentació de sol·licituds amb la finalitat d’ajudar als sol·licitants en tot el procés. També es reforçarà el sistema de consultes.

Aquest procediment serà aplicable a partir del dia 1 de novembre de 2020.