Formació en línia sobre Web of Science i JCR

El grup Clarivate ofereix durant el mes de juny tres webinars gratuïts sobre els seus productes: Web of Science, Journal Citation Reports, Publons. Si estas pensant en publicar els teus resultats, apunta aquestes dades:

  • 18 de juny a les 12h. Descobreix el millor destí per a publicar

Necessites saber quines revistes són les més influents en el teu camp? Aprén com determinar de manera ràpida i precisa l’impacte de cites d’una revista, l’audiència i la disponibilitat d’accés obert per a ajudar-te a decidir on enviar el teu article. Registra’t ací amb el teu correu institucional.

  • 19 de juny a les 12h. Sessió oberta: com faig això en Web of Science?

Tens preguntes sobre Web of Science, Journal Citation Reports, Incites, Publons, Kopernio? Cobrirem tot el que vulgues saber en aquesta sessió especial de preguntes i respostes. Per favor envia les teues preguntes per correu electrònic a rachel.mangan@clarivate.com 5 dies abans de la sessió. En el cas que la formadora reba moltes preguntes, aquestes seran respostes durant la sessió en l’ordre rebut. Registra’t ací amb el teu correu institucional.

  • 30 de juny a les 12h. Pren decisions de confiança sobre revistes JCR 2020

Les dades de 2020 de Journal Citation Reports eixiran aquest mes. Aprén a analitzar el rendiment de la revista. Identifica ràpidament quines revistes de ciències i ciències socials són citades amb major freqüència per acadèmics en més de 200 disciplines. Registra’t ací amb el teu correu institucional.