*Actualització (18/01/2017): El blog de Beall ja no està actiu per raons desconegudes. Hem remplaçat els enllaços del seu lloc web per les còpies en cache de les seues llistes.

Jeffrey Beall ha pubicat en la seua pàgina la llista actualitzada d’editors «depredadors». Com que dissortadament la llista ha augmentat i es molt gran, se divideixen en quatre.

Editors depredadors: la llista d’enguany, en el seu seté llançament, inclou editors de 1155, un augment del 232 durant l’any 2016. En l’actualitat hi ha més de mil editors d’accés obert depredadors.

 Revistes acadèmiques d’accés obert potencials, possibles o probables depredadores: enguany es compleix el cinquè llançament anual d’aquesta llista, que també s’actualitza contínuament. La llista d’enguany inclou revistes 1294, un augment de 412 sobre 2016. És el primer any en què el nombre de revistes independents és major que el nombre d’editors.

 Mètriques enganyoses i revistes segrestades: aquesta llista inclou empreses que «calculen» i publiquen factors d’impacte falsos (o indicadors similars).

Ací estan els enllaços a l’edició actual de cada llista: