Difondre una revista

 

Com incloure una revista en el catàleg Trobes de la Universitat

dif_trobes

Trobes és el catàleg automatitzat de la Universitat de València que informa dels documents accessibles en les nostres biblioteques.

Si vols que la teua revista estiga present en Trobes, sol·licita-ho en La Biblioteca Respon.

Com incloure una revista electrònica en RODERIC

roderic3

Si eres membre de la Universitat de València i edites alguna revista científica, l’SBD t’ofereix la possibilitat de distribuir els seus continguts a través de RODERIC

RODERIC és el repositori obert de la producció digital de la Universitat.

La distribució en obert permet arribar a una major visibilitat de la publicació. Ens encarreguem d’incloure la revista en cercadors generals com Google Scholar o en altres especialitzats com Recol·lecta i BASE.

Per a incloure la teua revista en RODERIC, sol·licita-ho en La Biblioteca Respon.

 Com incloure una revista en Dialnet

dialnet

Dialnet és un portal bibliogràfic d’accés lliure, el principal objectiu del qual és donar visibilitat a la literatura científica hispana en Internet. Compta amb una base de dades exhaustiva, interdisciplinar i actualitzada, que permet el dipòsit de continguts a text complet. És un projecte de cooperació institucional que ofereix serveis com ara: alertes bibliogràfiques, pàgina d’autor, dipòsit de literatura científica a text complet.

La Universitat de València coopera en aquest projecte: les nostres biblioteques indexen les revistes editades per la Universitat perquè els seus articles es puguen recuperar en Dialnet.

Si vols que la teua revista estiga indexada en Dialnet, sol·licita-ho en La Biblioteca Respon.

Informació per a editors sobre Dialnet.

Com incloure una revista en les bases de dades

bbdd

Cada base de dades té els seus criteris de selecció de revistes. Si vols que la teua revista siga inclosa en una base de dades, has de buscar en la seua web informació sobre els criteris de selecció que apliquen perquè una revista siga indexada i contactar amb els productors per a suggerir la seua inclusió.

A continuació trobaràs la informació d’algunes bases de dades multidisciplinars:

 Posted by at 11:09 am

Sorry, the comment form is closed at this time.