Clarivate Analitycs realitzarà tres sessions formatives online en espanyol sobre la Web of Science els pròxims dies 18, 19 i 26 de febrer.

Com identificar, visualitzar i analitzar contingut en obert en la Web of Science

La identificació de publicacions en obert ja existeix en la Web of Science però saps que les últimes millores ens permeten classificar-ne la ciència en obert en cinc nivells? Saps com obtindre a l’instant els PDF d’articles d’interés i analitzar-ne l’impacte?

Data: 18 de febrer a les 12.00 (hora Madrid)

Inscripció AÇÍ

Descobreix el perfil nou de Publons: un lloc únic on l’investigador pot mostrar l’impacte de la seua investigació, introduir publicacions, visualitzar mètriques de cites de la Web of Science i afegir-ne activitats de revisió

Durant aquesta sessió s’explicaran les característiques del perfil nou de Publons que permet:

Importar les teues publicacions de la Web of Science.
Visualitzar mètriques de cites de Web of Science
Mostrar totes les teues activitats de revisió
Aprendràs com donar-se d’alta en Publons i importar publicacions de la Web of Science i d’altres fonts, i com descarregar el teu perfil.

Data: 19 de febrer a les 12.00 (hora Madrid)

Inscripció AÇÍ

Cada revista té una història: com contar la història d’una revista i entendre millor la seua posició en un camp científic amb mètriques basades en impacte i publicacions

Durant aquesta sessió s’explicaran les dades proporcionades per l’eina Incites Journal Citation Reports  i com entendre la posició d’una revista en el seu camp científic, com crear un informe de revistes en el teu camp científic, les novetats en un perfil d’una revista, com es calcula de Factor d’Impacte i el seu ús correcte, la suspensió de revistes i altres mètriques.

Data: 26 de febrer a les 12.00 (hora Madrid)

Inscripció AÇÍ

 

NO S’EXPEDEIXEN CERTIFICATS D’ASSISTÈNCIA